INGEZONDEN MEDEDELING


DE FUCHSIA’S: nu nog ranziger!

Het roddelcircuit gonsde al dagen van de geruchten maar nu weten we het zeker: de soap-hiphopsterren Connie & Kennie hebben twee nieuwe Fuchsia’s! In de Rancho Paloma Bonita, de kapitale C&K villa in Benidorm Zuid worden de nieuwe Fuchsia’s, Kittie van Katoen en Stacy van Steijgeren, klaargestoomd voor een carrière in de Rotterdamse ranzotainment! En als we Kennie moeten geloven zijn de nieuwe Fuchsia's twee dames die er wel pap van lusten - dus dat wordt SMULLEN voor de hardcore C&K fans!


niet RANZIG genoeg
“Ik heb er alles aan gedaan, maar die vorige Fuchsia's waren gewoon niet RANZIG genoeg!", aldus Kennie Beter, artistiek leider van de Connie&Kennie Galashow. "Dus die hebben we maar ontslagen. Ja, in de showbiz moet je hard zijn. Daarna we hebben gezocht naar twee meiden die de veeleisende rol van FUCHSIA aankunnen. Niet alleen moeten ze omgaan met het EGO van Connie, maar ze moeten ook voldoen aan andere eisen - van mij PERSOONLIJK! Ja, een man is een man... ik heb ook zo mijn behoeftes, nietwaar, en Connie zit altijd bij de kapper, dus daar heb ik niks aan!"

dubbele Marguerita
Kittie van Katoen, wereldkampioen female boxing 2004 en eerste nieuwe Fuchsia werd betrapt door paparazzi terwijl zij aan het joggen was. Met een dubbele Marguerita in de hand wilde zij de pers wel even te woord staan…
“'t Is weer eens wat anders voor mij, de showbiz, maar het bevalt me best! Sinds ik ben uitgekozen als Fuchsia ben ik eigenlijk alleen nog maar straalbezopen geweest, dus wat er nou precies leuk is weet ik niet… Maar ik voel me relaxt!” , aldus Van Katoen.

sjieke discotheken
De tweede nieuwe Fuchsia is Stacy van Steijgeren, dochter van de louche steigermagnaat Sjonnie van Steijgeren. Stacy is gewend in het midden van de belangstelling te staan, vanwege haar relaties met diverse Bekende Nederlanders. ( "Ik noem geen namen, maar dat hoeft ook niet, want volgens mij heb ik ze ALLEMAAL gehad! " aldus de hoogblonde Stacy.) Ook vechtpartijtjes in sjieke discotheken, openbare dronkenschap en naaktlopen in hetFeijenoord Stadion zijn zaken waarmee Stacy geregeld de bladen haalde.

Rubberclub Chiquita
De tryout van de Fuchsia's in de beroemde Rubberclub Chiquita in Benidorm Zuid verleden week was een laaiend succes. "Ik heb nog nooit zoveel talent bij elkaar gezien!" aldus de blinde stierenvechter Juan Creveza. Ook schaapherder Alfonso Abruz was diep geroerd. "Wat een schatjes! En heb ik weer een doel in mijn leven: ik ga met behulp van de MODERNSTE technieken een schaap creëren met de zachtheid van Kittie en de doortastendheid van Stacy. Dat wordt een SUPERBEEST!"

 

Connie en Kennie

De Fuchsia's

CD - Patat met Kaviaar

Concert Agenda

Fotoboek

C&K Home Shopping

 

de Fuchsia's : ondeugend!

lekker knus!

 

Kennie: "...alles onder controle"