INGEZONDEN MEDEDELING
SoRRY november 2003

MEGADRAMA OP WATERBED


Connie Paloma is helemaal over de rooie! De zwartgelokte glamourqueen betrapte haar partner Kennie Beter afgelopen vrijdagnacht op een waterbed van 3x3 meter, samen met de Penniewafels.

Kennie Beter vertelt: “We waren ons heel de avond al uit de naad aan ’t werken voor een reclamespotje van de Waterbedden-Megalomaan. Wilden we net effe patat met kaviaar gaan eten, komt Connie ineens binnenstormen. Nou, toen brak de pleures uit!”
Cameraman Kwinten Tarantula:” Connie ging helemaal uit d’r bol. Eerst heeft ze de Penniewafels ingezeept met kaviaar en daarna heeft ze alle waterbedden lekgestoken met een nagelschaartje. Wat een wijf!”

Pennie de Wafel is woedend: “Connie heeft mij keihard in mijn neus gebeten. Sherrykuur of niet, ze moet maar eens verantwoordelijkheid nemen voor haar daden. Zo hoeft het voor mij niet. Ik snap niet hoe die arme Kennie het uithoudt met die teef!”

Madam Jeanet valt haar bij: “Ik heb er genoeg van. Dit is voor het eerst van mijn leven dat ik een potje kaviaar chirurgisch heb moeten laten verwijderen. Ik baal hier echt van.Voor mij betekent dit het einde van de Penniewafels.”

“Connie was die avond echt pisnijdig, maar alles is alweer goed tussen ons.” vertelt Kennie. “Toen ik tegen haar zei dat ik het alleen maar voor het geld deed, niet voor de sex of zo, toen draaide ze weer helemaal bij. Maar de Penniewafels hebben de koek aan de wilgen gehangen. Jammer, want ze waren altijd erg krokant en flexibel….”

De audities voor nieuwe zangeressen zijn inmiddels in volle gang. Kennie: ”Ik moet al die dames persoonlijk uitchecken -da’s best een hele klus, hoor. Maar ik heb d’r zin an!”

Connie over haar woedeuitbarsting: “Of ik overdreven gereageerd heb? Dat vind ik niet. Als je een ster bent dan ben je nou eenmaal snel geprikkeld. Want dan is je ego groter...”


OVER TWEE WEKEN: DE FUCHSIA’S… ze zijn “het” helemaal!
Met interview en foto-extravaganza.

 

Connie en Kennie

De Fuchsia's

CD - Patat met Kaviaar

Concert Agenda

Fotoboek

C&K Home Shopping