"Patat met Kaviaar"
- de nieuwe CONNIE & KENNIE CD nu al PLATINA!

Na het OVERSLAANDE succes van hun eerste HITSINGLE "In Noord" zijn de Rotterdamse publiekslievelingen CONNIE & KENNIE alweer spetterend KLAARGEKOMEN met een NIEUWE CD, getiteld "PATAT MET KAVIAAR". En dat is NIET ongemerkt voorbijgegaan!

"In twee dagen van niets op NUMMER EEN, het verbaast me niks!", aldus een zelfverzekerde KENNIE "We zijn helemaal HOT! Fans liggen DAG EN NACHT bij ons voor de deur om een glimp van ons op te vangen! Soms werpen ze zich gewoon voor de wielen van de PONTIAC - ze zijn helemaal door het DOLLE heen!"

Maar daar is wel alle reden toe, lieve mensen!
Op "PATAT MET KAVIAAR" is, in nauwe samenwerking met producer SJAKIE OVERDRIJF, een verzameling muziek neergezet die zijn weerga niet kent! Of je het nou SOAP-hiphop noemt, of KNIPOOG-house: dit is RANZOTAINMENT van de bovenste plank!

De HIPPE teksten op het album zijn afkomstig uit de POEZELIGE pen van CONNIE PALOMA. CONNIE heeft zich weer eens LEKKER laten gaan, terwijl KENNIE zich op de bank tegoed deed aan chips en bier. "Je moet doen waar je goed in bent, zeg ik altijd", aldus KENNIE, die zich de laatste tijd ook INTENSIEF heeft beziggehouden met de begeleiding van de FUCHSIA’S , de nieuwe achtergrondzangeresjes die DE PENNIEWAFELS vervangen, sinds deze dames begin 2003 de koek aan de wilgen hingen.

De ranzige TUNES op de CD zijn niet alleen van de hand van CONNIE & KENNIE zelf.
De Schot ALEX LATEX, die geregeld zijn rokje optilt in naam van de Schone Kunsten, componeerde het hitsige nummer "PANDA", dat nu al door het Wereldnatuurfonds op de zwarte lijst is gezet! Ook de AANSTEKELIJKE stamper "BELLEN" is een creatie van Alex.

Voor veel OPWINDING zorgde het tweede nummer op de CD, het erotische “CRAZY VAN JOU” (Gotta B a Roller!). Dit nummer is zo verschrikkelijk ZWOEL, dat het CONNIE en KENNIE inspireerde tot het lanceren van een nieuwe DEO-LIJN! “CRAZY VAN JOU, de nieuwe C&K Jungle Trance DEO ROLLER” staat dit najaar in alle winkels, ondersteund door een MILJOENENVERSLINDENDE reclamecampagne met in de hoofdrol de deejay AAGE M., die jaren geleden de BAK indraaide vanwege een gewaagde BANKROOF, waarbij hij gebruik maakte van de zgn. THERMISCHE LANS.

"Als iemand weet wat ZWETEN is dan ben ik het", aldus AAGE , die zich tegenwoordig NEW AGE noemt, sinds hij weer op vrije voeten is. "Die STOERE geur van "CRAZY VAN JOU", die de wilde frisheid van INDUSTRIAL combineert met een vleugje ESSENCE of GORILLA, spreekt mij erg aan. Ook vind ik het fijn dat het een ROLLER is, want een spuitbus maakt een hoop HERRIE als je geconcentreerd bezig bent. Bovendien kun je op dit nummer lekker RAMPETAMPEN!"

Kortom, CONNIE en KENNIE zijn erin geslaagd om PAKKENDE entertainment, AKTUELE onderwerpen en KLEFFE muziek te combineren tot een WERVELEND geheel, waar de FANS wel PAP van lusten! Wil je de CD beluisteren of de teksten doorlezen: klik gerust op de onthullende link Beluister de CD. Wil JIJ deze GEZELLIGE CD in huis halen? Voor 7 Euro 50 ligt-ie in no time bij JOU in de brievenbus!! Bestel via xxx@conniekennie.nl of loop even langs bij de PLAATBOEF, Nieuwe Binnenweg 81a te Rotterdam!

Connie & Kennie

De Fuchsia's

CD - Patat met Kaviaar

Concert Agenda

Fotoboek

C&K Home Shopping