SoRRY1 januari 2004

KENNIE VOOR BURGEMEESTER 2006!


Na Bram Peper heeft nu ook Kennie Beter zich in de strijd geworpen om het Rotterdamse burgemeestersschap.
“Muziek levert toch niks op, “ verklaart Kennie. “Bovendien vind ik dat Rotterdam wel een ‘frisse wind’ kan gebruiken. Er moet maar eens een eind komen aan die Rotterdamse prietpraat-politiek!”

PC NEEM MEE
Over de concurrentie maakt Kennie zich weinig zorgen. “Ik heb Bram Peper en Ivo Opstelten nog nooit iets zinnigs horen zeggen, dus die neem ik totaal niet serieus.” aldus Kennie. “Ik heb wel wat anders aan m’n hoofd. Zoals het nieuwe project waar ik mee begonnen ben, het PC NEEM MEE Project. Het gaat om PC’s die politiek asiel hebben aangevraagd. Die zijn door het PC Bevrijdingsfront zeg maar bevrijd uit een container in de haven. Via het PC NEEM MEE Project kunnen binnenkort alle Rotterdammers bij mij voor een zacht prijsje zo’n PC aanschaffen. Daar heb ik al heel wat positieve reacties op gekregen vanuit mijn achterban. Zo hoop ik de kiezers aan mij te binden: met concrete plannen.”

XTC Tram
Glamourqueen Connie Paloma, Kennie’s levenspartner en zakelijk manager, steunt Kennie’s kandidatuur. “Ik verheug mij nu al op mijn rol als First Lady. Ik houd van Rotterdam en ik ben van plan om mij voor de volle honderd procent te gaan inzetten voor deze stad. Wat ik zelf heel belangrijk vind is het sociale aspect. Wij willen stilstaan bij bejaarden, niet te lang natuurlijk, maar toch! En het drugsaspect, daar hebben wij ook wat mee. Ik denk dat ons plan voor een XTC Tram zeker gaat aanslaan bij de kiezers. Onze slagzin is: “Kies voor jezelf, kies voor Kennie!”

Naakt
Kennie Beter is ervan overtuigd dat hij Rotterdam voor zich kan winnen. Ook de Fuchsia’s, de twee charmante campagne-stagiaires Stella String en Fifi Flatteus, staan pal achter Kennie.
“Wij hebben ons er helemaal ingestort!” vertelt Stella enthousiast. “Fifi en ik hebben ons helemaal genetisch laten manipuleren om optimaal contact te krijgen met de Rotterdamse kiezer. Die is nogal veeleisend, dat heb ik al gemerkt. Maar ik blijf bij mijn overtuiging: als er één man is die wat van Rotterdam kan maken dan is het Kennie Beter!”
“Stella gaat hierin heel ver - misschien te ver,” aldus Fifi Flatteus. “Ikzelf zou bijvoorbeeld niet gauw naakt poseren in de Hofpleinfontijn met een “Kies voor jezelf, kies voor Kennie” vlaggetje in m’n hand. Maar het is waar: de samenwerking met Kennie is enorm inspirerend!”

Begin
“En dit is nog maar het begin!” verklaart een zelfverzekerde Kennie. “Want ik ga net zolang door totdat de onderste steen boven komt drijven, het kan me niet schelen hoelang het duurt! Soms zeg ik wel eens: Rotterdam en ik - da’s net een slecht huwelijk. Altijd schelden op elkaar, maar je kan er ook niet buiten. Rotterdam is nog niet van mij af – want ik hou van die stad!”

Mensen die willen meedoen aan het PC NEEM MEE Project kunnen mailen naar xxx@conniekennie.nl

 

Connie en Kennie

De Fuchsia's

CD - Patat met Kaviaar

Concert Agenda

Fotoboek

C&K Home Shopping