SoRRY2 februari 2004

COCAINE-OERWOUD ONTDEKT IN DE VILLA VAN DR. ZEPPER
door misdaadverslaggever Peter R. Diepvries

Terwijl Kennie Beter in Rotterdam afgelopen weekend de aftrap verrichtte van zijn burgemeesterscampagne heeft de Belgische politie een enorme hoeveelheid coca-struiken in beslag genomen tijdens een inval in de riante villa van Dr. Zepper, de manager van Connie & Kennie. "SNUIF-STRUIKSKES OPGEROLD!" kopte de Antwerpse Gazet. De Mechelse Herder hield het op "COCA-ZEPPER BRANDT ZIJN BILLEN!"
In de kelder van de riante villa in Knokke-Heist werd ook een professionele coca-pers aangetroffen. Alle reden dus tot grote argwaan jegens de beruchte manager van het Rotterdamse duo.

"Zepper haalt frisse neus"

 

"Typisch Belgisch om hier zo'n ophef over te maken.", zegt notoire bon-vivant Dr. Zepper. "Ik was gewoon aan het experimenteren met bonsai-struikjes! Leuk toch, een bonsai-cocastruik! En die zogenaamde coca-pers? Ach mensen, dat is gewoon een vruchtenpers! Die gebruik ik al jaren om mijn eigen wortelsap te persen. De Belgische Justitie is er weer eens in geslaagd zichzelf onsterfelijk belachelijk te maken!"


Dr.Zepper, die kort geleden nog voor de rechtbank moest verschijnen op verdenking van belastingontduiking, ligt niet wakker van alle opschudding. "Wedden dat dit met een sisser afloopt.", zei hij op een persconferentie. "Dit betekent gewoon dat ze de steekpenningen nog even moeten natellen. Ik ga gewoon door waar ik mee bezig was: namelijk het veroveren van de Nederlandse ZOUTJESMARKT!”

“Na een rechtzaak heb ik vaak trek in iets pittigs." aldus Dr. Zepper. "Maar de meeste zoutjes vind ik niks aan. Gemalen karton met wat smaakstoffen, meer is het niet. Ik moet er vooral heel erg van ruften. Vandaar dat ik dit najaar een nieuw zoutje lanceer.... Crimineeltjes: een gemeen zoutje van Dr.Zepper!"

"Ik weet van niks!", aldus KENNIE

 

Connie en Kennie

De Fuchsia's

CD - Patat met Kaviaar

Concert Agenda

Fotoboek

C&K Home Shopping

 

Heerlijk verslavend

"Ik heb niks te verbergen"

Coca-Villa Knokke-Heist

"Bonsai-cocastruik"