SoRRY

 

21 maart 2005


CONNIE & KENNIE: de Paasshow! !

Geen idee wat je nu weer moet verzinnen om die saaie Paasdagen door te komen? Wat dacht je van een dikke portie sex en glamour! Rotterdam's favorietste popidolen CONNIE & KENNIEpresenteren zondag eerste Paasdag 27 maart in Café Schoonewil aan de Bergweg een spetterende Paashow vol glitter en glamour, prachtige prijzen en heerlijke rampetamp-muziek, vanaf 3 uur.

NIEUWE FUCHSIA’S: SEXIER dan ooit!
En wat extra leuk is: het is weer lente, dus: tijd voor NIEUWE FUCHSIA’S! De vorige Fuchsia’s zijn inmiddels doorgebroken in de USA (je zou zeggen: 'how the fuck did that happen' , maar Amerika is tenslotte het land van de ONBEGRENSDE mogelijkheden…!) Anyway: de dames hadden geen zin om naar Rotterdam te komen. Maar daarom niet getreurd, want de nieuwe Fuchsia’s zijn SEXIER dan ooit!

lingerie
Na vele uitputtende audities heeft Kennie Beter twee echte SHOWGIRLS geselecteerd: KITTIE VAN KATOEN en STACY VAN STEYGEREN. Kennie heeft de meiden (‘mijn meissies!’)dag en nacht gecoacht, gedrild en intensief aan de tand gevoeld over lingerie, sexspelletjes en champagnecocktails, en zijn conclusie is: ze zijn HOT!

zondag eerste Paasdag 27 maart
Ook Connie Paloma is dik tevreden . Zoals Connie laatst zei tegen Beau van Erven Dorens in het glamourprogramma SNOWNIEUWS: "BEAU, zolang ik maar genoeg tijd overhoud om naar de kapper te gaan vind ik alles best!”

Dus: zondag eerste Paasdag 27 maart in Café Schoonewil, Bergweg 80, om 3 uur barst de Paasshow los! Zorg dat je op tijd aanwezig bent, want vol is vol…

En... kijk eens wat vaker in de spiegel van Stacy!

 


Connie en Kennie

De Fuchsia's

CD - Patat met Kaviaar

Concert Agenda

Fotoboek

C&K Home Shopping

 

Kittie van Katoen

Intensieve training..