Het Fenomeen Connie en Kennie

DE PENNIEWAFELS: KROKANTE KOEKJES MET DUBBELE BODEM !

Het valt echt niet altijd mee om in de schaduw te staan van het luidruchtige duo CONNIE & KENNIE. Maar iedereen weet het - behalve C&K zelf dan - eigenlijk zijn DE PENNIEWAFELS, die twee schattige achtergrondzangeresjes, de lievelingetjes van het publiek!

Met hun verrukkelijke verschijning vormen PENNIE DE WAFEL en MADAM JEANET een welkome verfrissing tijdens de vaak oververhitte optredens van het uitbundige duo Connie & Kennie. Op het moment dat C&K op het podium al te ranzig en zelfingenomen worden zorgen De Pennies letterlijk en figuurlijk voor "een frisse wind".
Maar wie zijn deze meiden nou eigenlijk? En zijn ze echt zo onschuldig als ze eruit zien?

PENNIE DE WAFEL - naamgeefster en stuwende kracht achter De Penniewafels - heeft doordeweeks een veeleisende top-job als juriste en beschouwt De Penniewafels als de ideale uitlaatklep.
"Dit dubbelleven bevalt mij prima! De clienten van PENNIE DE WAFEL & CO ADVOCATENBURO zijn over het algemeen vreselijke muggenzifters die de hele dag aan mijn kop lopen te zeuren. Als ik me niet zo lekker kon uitleven in De Penniewafels dan zou ik helemaal gestoord worden! Bovendien kan ik niet in hotpants naar kantoor."

Het verhaal van de verleidelijke MADAM JEANET is heel anders. Voor haar is het leven als ster niet nieuw. Onlangs schitterde zij nog in het Bondage-Minidrama "Set Me Free Now", en kort daarvoor was zij (bijna helemaal!) te zien in "The Remake of The Exorcist".
"Ik stond op het punt om door te breken als B film Superster, maar toen moest ik van de Sociale Dienst ineens gaan solliciteren! Gelukkig zag ik toen bij het Arbeidsburo de vakature van Connie & Kennie hangen. Nou, zo is het gekomen! En het leukste is: PENNIE en ik passen perfekt bij elkaar! Want zij is ontzettend aktief en ik ben liever lui dan moe, dus dat klikte meteen!"

En wat vinden zij het leukst aan het leven als PENNIEWAFEL?
MADAM JEANET:"Ik heb nog nooit van mijn leven zo veel Tequila gedronken!"
PENNIE:"Ik ga voor de glitter en glamour van het show-biz wereldje! Ik heb zelfs Andre Hazes ontmoet, al was ik op dat moment - laat ik het maar eerlijk toegeven - straallazerus! En dat feestje laatst op Paleis Smoesdijk, dat was helemaal een giller! Alleen die katers maandagochtend op kantoor..."

En hoe zit het met de FANMEEL ? Krijgen DE PENNIES veel post?
"Wij krijgen heel veel post, maar die lees ik al niet meer, want het zijn toch alleen maar ranzige voorstellen!", aldus MADAM JEANET.
"Ik vind die post wel leuk!",zegt PENNIE. "Ik lees de fanmeel altijd op vergaderingen tijdens mijn werk, anders houd ik het daar niet uit! Onze fans aanbidden ons, en of dat nou komt door onze hotpants of door onze stemmen, dat kan me eerlijk gezegd geen reet schelen!"

En wat vinden jullie van CONNIE en KENNIE als mensen ?
MADAM JEANET:"Ik vind het geweldig dat C&K gewoon zichzelf blijven! En dat ze zo relaxt zijn. Behalve wanneer CONNIE een driftbui heeft... of als KENNIE zit te kankeren omdat iemand vlak voor zijn neus een parkeerplaatsje inpikt - nou, dan is de Pontiac te klein!" PENNIE:"Als CONNIE een sherrykuur aan het doen is kun je beter uit de buurt blijven, want dan vliegen de glazen je om de oren! En als KENNIE achter het stuur van de Pontiac zit dan verandert hij in een dolle stier! Maar als supersterren staan ze natuurlijk enorm onder druk, dus wij begrijpen het wel... Wij vinden C&K gewoon helemaal echt zichzelf, en daar gaat het om!"

En wat is jullie indruk van KENNIE als manager-achter-de-schermen?
MADAM JEANET:"In één woord geweldig! Ik heb nog nooit iemand ontmoet die de boel zo goed kan belazeren als hij, en daar doen wij natuurlijk ook ons voordeel mee!"
PENNIE:"Soms knijp ik hem wel effe, want ja, mijn reputatie als jurist, he...maar dan denk ik - what the hell... hij is gewoon helemaal zichzelf en dat vind ik ECHT fascinerend!"

Het lijkt duidelijk, het CONNIE & KENNIE TEAM is, net als de rest van Nederland, als een blok gevallen voor hun eigen charme..........En hoe kan het ook anders!

Als jij ook FAN bent en je wilt je gevoelens delen met CONNIE en KENNIE en de PENNIEWAFELS, aarzel dan niet en stuur ze nu direkt een e-meel om je passie te uiten!

Connie en Kennie

De Fuchsia's

CD - Patat met Kaviaar

Concert Agenda

Fotoboek

C&K Home Shopping