INGEZONDEN MEDEDELING


Onafhankelijk stemadvies van Connie Paloma

Lieve fans!

De politieke partijen worden steeds ondoorzichtiger en wat zeg ik, blinken zoals gewoonlijk uit door VAAGHEID. Een hoop gewauwel over de BEJAARDENZORG, maar waar blijven de standpunten over gratis PATAT voor de minima, betaalbare vakanties in Costa Rica voor TWEEVERDIENERS, lippenstift in het ZIEKENFONDSPAKKET, alle musea gratis toegankelijk voor daklozen etc...

Daarom is dit ONAFHANKELIJK STEMADVIES van Connie Paloma zo belangrijk!

... lees verder!


 

CONNIE & KENNIE: de Paasshow! !

Geen idee wat je nu weer moet verzinnen om die saaie Paasdagen door te komen? Wat dacht je van een dikke portie sex en glamour! Rotterdam's favorietste popidolen CONNIE & KENNIE presenteren zondag eerste Paasdag 27 maart in Café Schoonewil aan de Bergweg een spetterende Paashow vol glitter en glamour, prachtige prijzen en heerlijke rampetamp-muziek, vanaf 3 uur.

... lees meer!


VLIEGENDE SCHOTEL OVERKILL!


Lieve lezers, worden jullie ook allemaal doodziek van al die verhalen over vliegende schotels? SORRY gaat deze week op zoek naar het naadje van de kosmische kous: een openhartig gesprek met Dr. Emanuel Korstjens, Alien-kenner bij uitstek…

.....lees meer


FIFI ONTVOERD DOOR ALIENS

Fifi Flatteus ontvoerd door Aliens: het was het grote sensatienieuws van deze week:! Zelfs het NOP Journaal stond twee dagen lang in het teken van het mysterieuze rendez vous van Fifi met een Wezen van een Andere Planeet. De buren hebben bevestigd dat het verhaal echt waar is.

.....lees meer

 

 

INTIEME BRIEF gevonden door DE VUILNISMAN VAN CONNIE EN KENNIE....

Leef mee met de diepste emoties van een man alleen! Huil mee op de schouder van de superster.....in de SORRY!

.....lees meer

Kennie: los geslagen of aangeslagen?

Sinds de mysterieuze verdwijning van zakenman en manager DR ZEPPER van het beroemde Supersterrenduo en nachtclubeigenaren CONNIE EN KENNIE is het met de financiele toestand van onze geliefde sterren erg onduidelijk! Terwijl sommige bronnen vermelden dat CONNIE PALOMA de touwtjes strak in handen zou hebben, lijkt met het verdwijnen van de beroemde en zeker ook beruchte DR ZEPPER het Reilen en Zijlen van het immense Connie en Kennie Imperium op haar zebraprinte grondvesten te schudden.

 

.....lees meer

Het Cokepunt: een internationale pluimage voor Rotterdam!

De Rotterdamse gemeenteraad is laaiend enthousiast en ook de bewoners van het Oude Noorden zijn apetrots. Binnenkort verrijst midden op het Noordplein een prachtig nieuw bedrijfsverzamelgebouw dat plaats zal bieden aan tal van ondernemers die betrokken zijn bij drugshandel, drugsverspreiding en drugsgebruik. De naam van het gebouw is Het Cokepunt. Eén ding is nu al zeker: Het Cokepunt gaat het aanzien van het Noordplein radikaal veranderen!

 

 

 

.....lees meer

CONNIE PALOMA SCHITTERT OP PANDACONGRES

Voor wie het nog niet wist: Connie is verleden week afgereisd naar Canada - nu al door de media opgedoopt tot Connieda! Zangeres Connie Paloma zet zich al vele jaren in voor het welzijn van de panda en in het kader van deze betrokkenheid bezocht zij, gekleed in een spectaculaire slangenleren jumpsuit, het Wereldwijde Pandacongres in de stad Vancouver.

.....lees meer

 

DR. ZEPPER: HET SPOOR LOOPT DOOD

Dr. Zepper, de man die zich jarenlang - geheel belangeloos! – heeft ingezet voor de carrière van Connie & Kennie, de man die het ordinaire stel uit de riolen van de Rotterdamse sloppenwijk het Oude Noorden omhoogsleurde en bombardeerde tot supersterren, de man die de aandeelhouders van de SORRY gouden bergen beloofde en de Hilversumse Mafia berooid achterliet: hij is SPOORLOOS! Hij lijkt geheel van de aardbodem te zijn verdwenen, iedereen die hem vertrouwde ontredderd achterlatend.... of misschien niet?

.....lees meer

DR. ZEPPER BETRAPT IN ZURICH

Misdaad-verslaggever Peter R. Diepvries ging deze week undercover en volgde exclusief voor de SORRY de gangen van Dr. Zepper, de louche manager van Connie & Kennie. Met behulp van een verborgen microfoon maakte hij opnamen tijdens een ontmoeting tussen Dr. Zepper en zijn advokaat, de onberispelijk geklede strafpleiter Gerard Spons, in een Grand Café in Zürich.

 

.....LEES MEER!

 

CONNIE: GRATIS ADOPTIE-KIP IN KLEUR NAAR KEUZE!

Achter iedere succesvolle man staat een vrouw die achter de schermen de touwtjes stevig in handen heeft: Hilary Clinton, Estelle Gullit, mevrouw Balkenende enzovoorts. Deze dames, de zgn. First Ladies, staan erom bekend dat ze de gekste toeren uithalen om aandacht van de media te krijgen. Deze week gooide Connie Paloma, de wederhelft van burgemeesterskandidaat Kennie Beter, de knuppel in het hoenderhok met haar spraakmakende ‘Kippen-Adoptieplan voor Bejaarden’

.....LEES MEER!

COCAINE-OERWOUD ONTDEKT IN DE VILLA VAN DR. ZEPPER

Terwijl Kennie Beter in Rotterdam afgelopen weekend de aftrap verrichtte van zijn burgemeesterscampagne heeft de Belgische politie een enorme hoeveelheid coca-struiken in beslag genomen tijdens een inval in de riante villa van Dr. Zepper, de manager van Connie & Kennie. "SNUIF-STRUIKSKES OPGEROLD!" kopte de Antwerpse Gazet. De Mechelse Herder hield het op "COCA-ZEPPER BRANDT ZIJN BILLEN!"
In de kelder van de riante villa in Knokke-Heist werd ook een professionele coca-pers aangetroffen. Alle reden dus tot grote argwaan jegens de beruchte manager van het Rotterdamse duo.

.....LEES MEER!

KENNIE VOOR BURGEMEESTER 2006!

Na Bram Peper heeft nu ook Kennie Beter zich in de strijd geworpen om het Rotterdamse burgemeestersschap.
“Muziek levert toch niks op“, verklaart Kennie. “Bovendien vind ik dat Rotterdam wel een ‘frisse wind’ kan gebruiken. Er moet maar eens een eind komen aan die Rotterdamse prietpraat-politiek!”

.....LEES MEER!

 

 

 

DE FUCHSIA’S zijn het helemaal!

“Toen ik een meisje was, was ik helemaal weg van de Vliegende Non. Ik bad iedere avond vurig dat ook ik mijn leven zou mogen wijden aan een Hoger Doel. En dat doel heb ik nu gevonden: de Connie&Kennie Galashow!” Fifi Flatteus, de Haagse hondentrimster, is helemaal in de wolken.
Samen met de blauwogige lingerie-verkoopster Stella String is zij uitgekozen om het ondeugende Rotterdamse glamourduo Connie&Kennie met achtergrondzang begeleiden, onder de naam DE FUCHSIA’S.

.....LEES MEER!

 

MEGADRAMA OP WATERBED


Connie Paloma is helemaal over de rooie! De zwartgelokte glamourqueen betrapte haar partner Kennie Beter afgelopen vrijdagnacht op een waterbed van 3x3 meter, samen met de Penniewafels.

.....LEES MEER!

 

Beachboy Kennie betrapt op gebruik PSYCHEDELICA!

Als je op zoek bent naar ZON, SEX en wilde PARTIES is het Spaanse eiland IBIZA al sinds jaar en dag de plek waar je je HELEMAAL uit kunt leven.! De ULTIEME hotspot voor EXCESSEN is de beruchte RUBBERCLUB CHIQUITA, eigendom van de Rotterdamse sterren CONNIE & KENNIE, waar de internationale JET SET samenkomt om eens lekker de BLOEMETJES buiten te zetten.

.....LEES MEER!

 

Dronken Penniewafel bijt
Kroonprins in kuit!

JA lieve lezers, het is ECHT WAAR! Op een INTIEME party gisteravond op PALEIS SMOESDIJK heeft PENNIE DE WAFEL, een van de charmante achtergrondzangeressen van het Rotterdamse duo CONNIE & KENNIE, onze Kroonprins WILLEM ALEX in zijn KUIT gebeten!

.....LEES MEER!

 

 

LIPOSUCTIE CONNIE EEN SUCCES!


Op 20 maart jl. werd CONNIE PALOMA, de Rotterdamse Queen of Soap Hip-Hop, in alle vroegte gesignaleerd bij de Perfect Beauty Clinic van VANESSA in Bussum.

 

.....Lees meer!

 

DE PENNIEWAFELS: Knapperig en Krokant!

Het valt echt niet altijd mee om in de schaduw te staan van het luidruchtige duo CONNIE & KENNIE. Maar iedereen weet het - behalve C&K zelf dan - eigenlijk zijn DE PENNIEWAFELS, die twee schattige achtergrondzangeresjes, de lievelingetjes van het publiek!

.....LEES MEER!

 

 


Connie en Kennie

De Fuchsia's

CD - Patat met Kaviaar

Concert Agenda

Fotoboek

C&K Home Shopping