INGEZONDEN MEDEDELING
SoRRY


"Ik weet van niks!", aldus KENNIE

Beachboy Kennie betrapt op het gebruik van Psychedelica!

van onze Spaanse redactie

Als je op zoek bent naar ZON, SEX en wilde PARTIES is het Spaanse eiland IBIZA al sinds jaar en dag de plek waar je je HELEMAAL uit kunt leven.!
De ULTIEME hotspot voor EXCESSEN is de beruchte RUBBERCLUB CHIQUITA, eigendom van de Rotterdamse sterren CONNIE & KENNIE, waar de internationale JET SET samenkomt om eens lekker de BLOEMETJES buiten te zetten.


Zwaar GEDROGEERDE bezoekers - waaronder de uitgezakte "filmster op z'n retour" LEONARDO DI CAPRIOOL - jagen de plaatselijke bevolking de stuipen op het lijf met hun ONGEGENEERD exhibitionisme! "Mijn schapen durven 's nachts niet meer alleen de wei in!", aldus de hoogbejaarde ALFONSO ABRUZ, schaapherder.

Op een persconferentie sprak ANDRES BENFICIO, de plaatselijke burgemeester: "Het is een schande dat onze lokale bevolking GETERRORISEERD wordt door deze lieden, de zgn. NOUVEAU RICHE, ordinaire SOAP-HIPHOPPERS en ander GESPUIS, die in het openbaar KAVIAAR snuiven en OBSCENE handelingen verrichten met het AMBACHTELIJK vervaardigde worstje, de "CHORIZIO", waar IBIZA zo trots op is!"

CONNIE PALOMA, mede-eigenaar van de RUBBERCLUB CHIQUITA, zegt dat de beschuldigingen ZWAAR overdreven zijn. Ook het gerucht dat ZIJZELF en VOORAL haar geliefde KENNIE BETER betrokken zouden zijn bij wilde EXTASY-PARTIES ontkent zij met klem, ondanks ONTHULLEND fotomateriaal!

ANDRES BENFICIO:" De naam van deze mevrouw zegt mij al genoeg! Een PALOMA (Spaans voor duif: red.) SCHIJT de hele boel onder ,verspreidt VIEZIGHEID en doet niets liever dan PATAT eten! Ranzigheid troef dus!"
Commentaar van CONNIE: "Patat? Maar dan wel met KAVIAAR, haha!"

Connie en Kennie

De Fuchsia's

CD - Patat met Kaviaar

Concert Agenda

Fotoboek

C&K Home Shopping