SoRRY 20 november 2006

 

 

Een Onafhankelijk Stemadvies van Connie Paloma

Lieve lezers, de politieke partijen worden steeds ondoorzichtiger en wat zeg ik, ze blinken gewoon uit door VAAGHEID. Een hoop gewauwel over de BEJAARDENZORG, maar waar blijven de standpunten over gratis PATAT voor de minima, betaalbare vakanties in Costa Rica voor TWEEVERDIENERS, lippenstift in het ZIEKENFONDSPAKKET, alle musea gratis toegankelijk voor daklozen etc etc… Maar nee hoor, we krijgen alleen maar zure APPELS om DOORHEEN te bijten - en laat ik nou een hekel aan FRUIT hebben, net zoals de meeste Nederlanders! Maar daar wordt niet naar gevraagd...


Vandaar en daarom is dit ONAFHANKELIJK STEMADVIES van Connie Paloma zo belangrijk!
Voor degenen onder jullie die geen verstand hebben van politiek laat ik de belangrijkste CONIFEREN uit de Nederlandse politiek de revue passeren – van donker naar blond.

Mijn uitgangspunt dit keer: mannen zijn leuk – maar vrouwen zijn leuker!

1. Femke Halsema. Femke is heel wat zetels kwijtgeraakt in de peilingen, wat ik niet snap… hoe kan je nou je MEUBELS kwijtraken! Gelukkig heeft ze prachtig haar…een toekomst vol gloedvolle nuances bij L’Oréal misschien?!

2. Rita Verdonk. Rita combineert de uitstraling van een VISWIJF met de reet van een PATAT-HOOLIGAN. Begin er NIET aan!

3. Nebahat Albayrak. Nebahat is een vrouw die alleen al door haar NAAM een grote uitdaging vormt voor alle Nederlanders met DYLSLEXIE. Ik hoop maar dat juist degenen die zo’n uitdaging nodig hebben die ook aan zullen gaan.

Nebahat: 'Onderwijs is heel belangrijk, mevrouw Paloma!'


4. Agnes Kant. Agnes Kant wil grotere economische zelfstandigheid voor vrouwen… en daar ben ik het HELEMAAL mee eens! Ik heb Kennie direct gevraagd mijn BEAUTY BUDGET voor 2007 te verhogen.

5. Jampie Balkenende. Vanwege haar christelijke achtergrond worstelt Jampie met haar SEKSUELE INDENTITEIT en wil niet toegeven dat ze eigenlijk een meisje is… heel dom, Jampie! Verder heeft ze een VOC mentaliteit – ‘n Very Onaantrekkelijk Concept, als je ’t mij vraagt. Dan kan je nog beter PUISTEN hebben, toch…?! !

Lieve fans, dat was het weer… Uiteraard moeten jullie zelf je keuze bepalen, maar dit is toch belangrijke INFOORMATIE die je mee kan nemen naar het stemhokje. Ik weet het, de keuze is moeilijk, de bal is rond en een poes is geen hond en dat maakt het nog moeilijker. Daarom stem ik dit keer – zoals gewoonlijk – op mezelf! VEEL STEMPLEZIER!


Jampie: 'Ik vind dit heel jammer...

 


Connie en Kennie

De Fuchsia's

CD - Patat met Kaviaar

Concert Agenda

Fotoboek

C&K Home Shopping

 


PATAT HOOLIGAN?!

BEAUTY BUDGET!