SoRRY2 mei 2004

 

 

DR. ZEPPER : HET SPOOR LOOPT DOOD

Dr. Zepper, de man die zich jarenlang - geheel belangeloos! – heeft ingezet voor de carrière van Connie & Kennie, de man die het ordinaire stel uit de riolen van de Rotterdamse sloppenwijk het Oude Noorden omhoogsleurde en bombardeerde tot supersterren, de man die de aandeelhouders van de SORRY gouden bergen beloofde en de Hilversumse Mafia berooid achterliet: hij is SPOORLOOS! Hij lijkt geheel van de aardbodem te zijn verdwenen, iedereen die hem vertrouwde ontredderd achterlatend.... of misschien niet?

Kennie Beter spreekt openhartig: "Ik vind het niet zo'n ramp dat Zepper verdwenen is, want hij kreeg nog geld van ons. Kijk, zakelijk gezien maakt het voor ons niks uit want wij betalen toch altijd met ongedekte cheques... Maar als persoon zal ik Zepper wel missen. Mijn gouwe horloge zal ik trouwens ook missen , want dat hattie toevallig net van me geleend. Wij vinden het qua natuurbehoud wel heel jammer van die cocastruikjes - ze stonden net zo mooi in de bloei! Maar verder: Dr. Zepper is en blijft een gouwe gozer! Als hij in 2006 weer boven water is stel ik hem meteen aan als Wethouder van Natuur en Milieu, als ik tenminste gekozen word tot burgemeester. Maar daar ga ik wel van uit. Zo’n schandaal als dit is eigenlijk wel goed voor de publiciteit, vind je niet?"

Minder in haar nopjes is Nina Link, de Grande Dame van de Effektenhandel met Voorkennis. In een vraaggesprek met Elsevierdelig Magazine verklaarde zij: "Zepper heeft mij weer een loer gedraaid en dat is niet voor het eerst! Ik heb niets te maken met het afblazen van de beursgang van de SORRY maar ik krijg wel al de rotzooi in mijn smaakvolle pumps geschoven. Het is niet eerlijk. Het is allemaal de schuld van Dr. Zepper maar die zit lekker met z'n reet in Bogota! Dus laat mij alsjeblieft met rust want ik heb het al moeilijk genoeg.... Dankzij Dr. Zepper heb ik mijn nieuwe jacht moeten afbestellen, de schoft!"

Bij de Belgische Justitie was er niemand beschikbaar voor commentaar. Het voltallige personeel is afgereisd naar Suriname, alwaar men logeert bij voormalig legerleider Pietertje Wouterse. Het schijnt dat Pieterse beschikt over kontakten om de coca-oogst uit de tuin van Dr. Zepper op milieuvriendelijke wijze om te zetten in een onschadelijk produkt.

Het zwaarst gedupeerd is Ron B. van de Hilversumse Mafia.

"Als ik die Zepper in handen krijg dan maak ik hem van kant! Niet alleen is hij er met ons hele jaarbudget vandoor, hij heeft ons ook een hele lading van die gore zoutjes in de maag gesplitst, die Crimineeltjes, als betaling voor bepaalde diensten die wij voor hem verricht hebben.....Heb je ze al geproefd, die Crimineeltjes? Smaakt van geen meter!"

 

 

Connie en Kennie

De Fuchsia's

CD - Patat met Kaviaar

Concert Agenda

Fotoboek

C&K Home Shopping

Ongedekt

Gouden horloge Kennie

loer gedraaid

Ron B. gedupeerd