SoRRY 1 oktober 2004

 

 

FIFI ONTVOERD DOOR ALIENS

Fifi Flatteus ontvoerd door Aliens: het was het grote sensatienieuws van deze week:! Zelfs het NOP Journaal stond twee dagen lang in het teken van het mysterieuze rendez vous van Fifi met een Wezen van een Andere Planeet. De buren hebben bevestigd dat het verhaal echt waar is.

 

Yvonne Dops, de kordate buurvrouw van Fifi, verklaart: "Ik zeg nog, Nico, de kat is krols, gooi jij effe een emmer water, maar het was Fifi!".
Nico: "Het was midden in de nacht. Ik zag een vreemd licht in de tuin...en toen zag ik ineens Fifi Flatteus, gekleed in een knalrood babydolletje! Naast haar stond een vliegende schotel, hij ronkte enorm, ik zeg nog, dat ding moet naar de garage! Fifi had allemaal verschrikkelijke tentakels om d’r heen, het leken wel rubber slangen, met enge zuigmondjes. Dus wij hebben meteen de wijkagent gebeld."

De Haagse Hondentrimster Fifi Flatteus, die in de nachtelijke uurtjes vaak actief is in het bloemrijke duo de Fuchsia’s, werd door Wijkagent Jips van Politiecorps Delfland in geagiteerde toestand aangetroffen in haar tuintje, zittend op een oranje fluorescerende Nilfix stofzuiger (model XL7). Toegestroomde pers was er getuige van hoe Fifi per Ambu-limousine werd afgevoerd naar het Zijkzigt Ziekenhuis in Rotterdam, voor een uitgebreid urineonderzoek. Medepatiënten zagen hoe het charmante zangeresje de Special Space Unit binnendanste, zichzelf sprookjesachtig begeleidend op één van de vele handige hulpstukken die standaard bij de Nilfix stofzuiger (model XL7) geleverd worden. "Het was helemaal te WOW!", aldus de dienstdoende schoonmaker Eruck Bol, die in zijn vrije tijd vaak contact heeft met vreemde wezens en daar ook heel goed mee omgaat.

Inmiddels is Fifi alweer tot zichzelf gekomen. Maar er komen wel steeds meer bewijzen dat zich die avond een buitenaardse gebeurtenis heeft afgespeeld. Fifi is een beetje vaag over de exacte toedracht, ("Er waren overal zuigmondjes!", verklaarde zij op het NOP Journaal). Maar haar verhaal lijkt te worden bevestigd door een verklaring van Eruck Bol, die zegt: "Ik weet precies wat ze bedoelt, ik heb laatst ook zo’n wezen gezien, hier in de bezemkast!"

 


Connie en Kennie

De Fuchsia's

CD - Patat met Kaviaar

Concert Agenda

Fotoboek

C&K Home Shopping

Poekie: "Ik werd vals beschuldigd!"

Urine..... troebel

Ambu-limousine

Fifi: "overal zuigmondjes"