SoRRY1 november 2004

 

 

VLIEGENDE SCHOTEL OVERKILL!


Lieve lezers, worden jullie ook allemaal doodziek van al die verhalen over vliegende schotels? SORRY gaat deze week op zoek naar het naadje van de kosmische kous: een openhartig gesprek met Dr. Emanuel Korstjens, Alien-kenner bij uitstek…

 

Dr. Korstjens: "Ik hecht weinig geloof aan het verhaal van mevrouw Flatteus. Ik bestudeer al heel wat jaren de speelfilms van Hollywood-regisseur Bart Smit en mijn conclusie is: een Alien heeft een groen fluorescerend ei-hoofd.
En nu horen wij Fifi Flatteus bij SuperNOVA vertellen over een oranje Alien, met nota bene een nek van twee meter lang en een groot rond hoofd - met blauwe ogen op steeltjes. Eerlijk gezegd doet deze omschrijving mij eerder denken aan een gigantische Marsipulami dan aan een Alien. Volgens mij heeft die Haagse hondentrimster gewoon een levendige fantasie... Het zou me niks verbazen als ze volgende week Vader Abraham en de Smurfen tegenkomt in haar keukenkastje!"

Filmregisseur Bart Smit, die verleden jaar een fortuin verdiende met zijn kaskraker Aliens op Ibiza en dus een kenner genoemd mag worden, verklaarde in het veelbekeken TV magazine Man bijt Kont: "Dat Fifi na een wilde Houseparty haar tuin gaat stofzuigen in een babydolletje, kijk, dat is een smakelijk verhaal. Kan ik best inkomen! Maar dat zij tijdens het stofzuigen een ruimteschip tegenkomt, dat is gelul... Dat er nog mensen zijn die daar intrappen! Iedereen weet toch dat Aliens tegenwoordig op scootertjes rijden? Maar die Fifi is wel een lekker ding, vind je niet!"

Commentaar van Connie Paloma, Glamour-superster en huisvrouw: "Ik vind het jammer dat wij sterren nooit serieus genomen worden. Toen ik laatst een weekendje was wezen stappen met Elvis Presley - en ik verzeker u dat hij mij aan den lijve heeft laten voelen dat hij niet dood was! - werd ik ook al niet geloofd."
Kennie Beter, Glamour-superster en Pontiac-kenner bij uitstek voegt hieraan toe: "Ik geloof Fifi voor de volle 200 %. Wij van het Connie & Kennie-team hebben allemaal iets met het buitenaardse. Zelf had ik vorige week nog een graan-cirkel in m'n pap, hè Connie..."

Was het een Alien of een stofzuiger? Zuigt E.T. ook uw tapijt naadloos schoon? Oordeel zelf! Deze week in de AANBIEDING in de Connie&Kennie Shop: de Nilfix stofzuiger (model XL7) VOOR SLECHTS 195 EURO!

 


Connie en Kennie

De Fuchsia's

CD - Patat met Kaviaar

Concert Agenda

Fotoboek

C&K Home Shopping

Alien of ......

Alien-kenner Dr. Korstjens

Connie: "Elvis zeker niet dood"

Speciale aanbieding