SoRRY3 augustus 2004

 

 

Kennie: los geslagen of aangeslagen?

door Xandra Zinksnijder, de voorzitster van de Connie&Kennie Fanclub

 

Sinds de mysterieuze verdwijning van zakenman en manager DR ZEPPER van het beroemde Supersterrenduo en nachtclubeigenaren CONNIE EN KENNIE is het met de financiele toestand van onze geliefde sterren erg onduidelijk! Terwijl sommige bronnen vermelden dat CONNIE PALOMA de touwtjes strak in handen zou hebben, lijkt met het verdwijnen van de beroemde en zeker ook beruchte DR ZEPPER het Reilen en Zijlen van het immense Connie en Kennie Imperium op haar zebraprinte grondvesten te schudden.

Over het hoe en vooral waarom CONNIE PALOMA zo hals over de kop naar Canada is vertrokken tast de Fanclub dan ook volledig in het duister. Over de geruchten dat Connie er een meer dan zakelijke relatie op na houdt met de steenrijke Canadese mosselmagnaat JAMES BRUCE VANDERBILT laat niemand van het C&K Concern dan ook maar een steekje vallen. Hoewel sommige intiemie wel spreken over een snoepreisje "in de ruimste zin van het woord".

loslippig
Maar volgens Kennie is het allemaal een storm in een glas whisky. “Connie is gewoon wat panda's aan 't knuffelen!”, liet een opgewekte maar met enigszins dubbele tong sprekende Kennie ons weten.
Maar in het onlangs uitgezonden interview met de charmante en vaak loslippige FUCHSIA’S in het Shownieuwsprograma Bizarrebizz kregen we een hele andere kant van de voor de camera altijd zo zelfverzekerde Kennie te zien.

tequila
"Kennie is erg aangeslagen door het abrupte vertrek van Connie", vertelde de openhartige Fifi Flatteus. "Hij is steeds vaker te zien op wilde jetset feesten! Hele liters tequila en weet ik veel wat voor versnaperingen hij nog meer naar binnen giet, hoe hij op de been blijft is mij een raadsel!
Het ene moment zit hij in opperbeste stemming als een Don Juan in tijgerprint achter achter de Playbunnies van JOOP VAN DER ENDE aan en het andere moment barst hij in huilen uit en scheeuwt dat hij Connie zo vreselijk mist.”

billen
"Laatst zat Kennie wel erg vrijpostig aan m'n billen terwijl de tranen over z'n wangen rolden. En hij zei dat hij eigenlijk aan Connie dacht. Ja, we voelen erg met Kennie mee, heel deze toestand gaat ons natuurlijk ook niet in de kouwe klere zitten, gelukkig zitten we er met onze welgevormde billen pal bovenop.” aldus een bezorgde Stella String. "Maar alles komt wel weer op z'n pootje terecht als Connie weer veilig thuis is…"
Dat hopen wij van de Connie&Kennie Fanclub ook. Dus geef je NU op als lid van de Fanclub, dan krijg je een prachtige kleurenfoto van Connie & Kennie, poserend met een heuse panda, gratis KADO!
Meld je aan op xxx@conniekennie.nl en profiteer mee!

 

 

Connie en Kennie

De Fuchsia's

CD - Patat met Kaviaar

Concert Agenda

Fotoboek

C&K Home Shopping

aangeslagen

Xandra: "Ik maak me zorgen......"

jetset feesten

Stella: welgevormde billen... Tjauw!!