SoRRY2 juni 2004

 

 

 

CONNIE PALOMA SCHITTERT OP PANDACONGRES

door Barbarella Mugge

 

Voor wie het nog niet wist: Connie is verleden week afgereisd naar Canada - nu al door de media opgedoopt tot Connieda! Zangeres Connie Paloma zet zich al vele jaren in voor het welzijn van de panda en in het kader van deze betrokkenheid bezocht zij, gekleed in een spectaculaire slangenleren jumpsuit, het Wereldwijde Pandacongres in de stad Vancouver.


In het bomvolle Panda Auditorium, in een hartverwarmende sfeer van mondiale goodwill, champagne en oesters hield Connie een vlammende speech, als Rotterdams accent in een internationaal gezelschap....
"Thank you, darlings!", sprak de diva, wiens elegante verschijning werd begroet met een donderend applaus. "Jullie zijn GEWELDIG! Dit is de toekomst van de Pandabescherming - dit is de future en de future is looking goed! This explosieve sfeer van regelrechte action gecombineerd met zalige hapjes en drankjes - I love it! Want de panda mag niet het dupe worden van gewetenloze lieden, die de panda voor hun karretje willen spannen, terwijl die panda juist zo'n behoefte heeft aan rust! Want de panda wordt heel erg met exploitatie gedreigd! Er worden vieze 06-films geschoten van onschuldige panda's en die worden schaamteloos op de markt gegooid! De broodnodige panda-privacy wordt onder druk gezet door Potloodvent-organisaties, die de panda te grabbel gooien als Adult Video attractie voor valse voyeurs en gewetenloze pandaknijpers! Daar moeten we ogenblikkelijk wat aan doen. Thank you very much!"

Na een staande ovatie stapte Connie in de gereedstaande limousine van mosselmagnaat JAMES BRUCE VANDERBILT. Deze aantrekkelijke, schatrijke Canadees stak zijn adoratie voor de zwartharige Rotterdamse niet onder stoelen of banken!
"Connie's got so much style.", fluisterde James tegen Barbarella Mugge, die voor Sorry ter plaatse was om verslag uit te brengen. "I have never met a woman who is so much into pandas!"

KATJA SCHUURSPONS, TV persoonlijkheid en intieme vriendin van Connie, zei in de pauze: "De samenwerking tussen Connie en James Bruce Vanderbilt is groots! Die twee zijn onvermoeibaar, ze zijn al de hele week ontzettend intensief met elkaar bezig! Dag en nacht zetten ze zich in voor de panda's! Het is alleen wel sneu dat die arme KENNIE nou in z'n eentje thuis zit in Rotterdam... misschien dat er iemand af en toe langs kan gaan met een pannetje soep of zo, straks verhongert hij nog..."

 


Connie en Kennie

De Fuchsia's

CD - Patat met Kaviaar

Concert Agenda

Fotoboek

C&K Home Shopping

Potloodvent-organisaties

06-film

"I have never met a woman"