INGEZONDEN MEDEDELING
SoRRY    
PENNIEWAFEL LAPT PROTOCOL AAN HAAR LAARS!

JA lieve lezers, het is ECHT WAAR! Op een INTIEME party gisteravond op PALEIS SMOESDIJK heeft PENNIE DE WAFEL, een van de charmante achtergrondzangeressen van het Rotterdamse duo CONNIE & KENNIE, onze Kroonprins WILLEM ALEX in zijn KUIT gebeten!

"Hij zat al de hele avond AAN me! Maar toen hij mij OOK nog vroeg mijn NET-PANTIES ter beschikking te stellen aan de URKER VISSERSVLOOT, om de PALINGVANGST wat op te peppen, was voor mij de MAAT vol!", aldus een zeer boze PENNIE, die onlangs de ZWARTE BAND behaalde in de Oosterse vechtsport FENG SHUI. "Ik heb hem nog zachtjes aangepakt! Voor hetzelfde geld had ik hem al zijn TEENNAGELS uitgetrokken!".
Wel gaf zij toe die avond FLINK gedronken te hebben. "Die MINIMA kan er trouwens ook wat van! Die BLEEF maar inschenken, die Argentijnse COCKTAILS zijn best PITTIG!".

Na het incident, dat uiteraard veel OPSCHUDDING veroorzaakte onder de gasten, werd WILLEM ALEX opgevangen door zijn grootmoeder, de oude PRINSES JULIANA, die de brullende Kroonprins spoedig wist te sussen met een PRET-PLEISTER. Hij was als kind al een vreselijke AANSTELLER, volgens onze bejaarde ex-Koningin.

"ALEX is soms een beetje dom!", aldus MINIMA.,die de hele avond samen met PENNIE de dansvloer onveilig had gemaakt met VRIJ ge´mproviseerde Argentijnse VOLKSDANSJES. "De uitdagende kleding van PENNIE mag geen aanleiding zijn voor SEXISTISCHE mopjes! Ik vind PENNIE een hartstikke LEUKE meid. Ik zou ook wel van die sexy OUTFITS willen dragen, maar helaas heb ik daar een te dikke KONT voor, hi hi!".

COMMENTAAR van KENNIE BETER: "Als ze MIJ hadden uitgenodigd was dit NEVER NOOIT gebeurd.! Maar ik mag niet meer op SMOESDIJK komen... Ik vind 't sowieso een stel ZEIKERDS daar!". Onze KONINGIN BEATRIX wilde GEEN commentaar leveren.

Connie en Kennie

De Fuchsia's

CD - Patat met Kaviaar

Concert Agenda

Fotoboek

C&K Home Shopping