SoRRYapril 2004

 

 

DR. ZEPPER BETRAPT IN ZURICH
door misdaadverslaggever Peter R. Diepvries

 

Misdaad-verslaggever Peter R. Diepvries ging deze week undercover en volgde exclusief voor de SORRY de gangen van Dr. Zepper, de louche manager van Connie & Kennie. Met behulp van een verborgen microfoon maakte hij opnamen tijdens een ontmoeting tussen Dr. Zepper en zijn advokaat, de onberispelijk geklede strafpleiter Gerard Spons, in een Grand Café in Zürich.

SPONS: "SNUIFSTRUIKSKES OPGEROLD", "COCAINE-OERWOUD NEERGEMAAID", dat liegt er niet om! Hoeveel struiken had je staan, Zepper?"
ZEPPER: "Al sla je me dood, Spons! 'n Stuk of 5000, 6000 misschien...De hele kas stond vol, ik wilde net gaan oogsten. De oogst had ik trouwens al verkocht - aan de Hilversumse Mafia! Gelukkig hadden ze vooruit betaald, anders was ik mooi 't schip ingegaan! Ik ga trouwens een appelpunt bestellen, wil jij ook iets?"


SPONS: "Nee, ik doe aan de lijn...maar Zepper, terwijl jij hier doodgemoedereerd appelpunten zit te bestellen zit wel de halve wereld zit achter je aan! De Hilversumse Mafia, de aandeelhouders van de SORRY, het Connie & Kennie Concern en nu ook nog de Belgische Justitie!"
ZEPPER: "Nou, Connie en Kennie, daar ben ik niet zo concerned over! Die zitten toch alleen maar de hele dag voor de spiegel, vooral als er wat opligt! Die weten helemaal niet wat er in de echte wereld aan de hand is. En wat de SORRY betreft, ja, die beursgang heb ik op het laatste nippertje af moeten blazen dus iedereen die al een aandeel gekocht had die is gewoon z'n geld kwijt, pech voor ze! Dat is de law of the jungle, Spons! Ik laat het aan mijn goede vriendin en zakelijk partner Nina Link over om de aapjes nog een paar pinda's toe te werpen via Zepper Accountants BV!"

SPONS: "En de Belgische Justitie dan?"
ZEPPER: "De Belgische Justitie moet je zien als een dikke vette bonbon, zo’n Praline met een nootje in 't midden. Daar moet een mens in bijten, ze vragen er toch gewoon om!"

SPONS: "Ja maar Zepper, jij onderschat dat nootje! Dit keer gaan je tanden eraan, let op mijn woorden. Jij draait straks voor jaren de bak in. Of je wordt teruggevonden onder het Gooise Matras met een kogel tussen je billen! Volgens mij kan jij maar beter compleet van deze aardbodem verdwijnen, als je begrijpt wat ik bedoel... Ik weet nog wel een adresje voor je in Buenos Aires, daar kun je je hele gezicht laten ..."

Vanaf dit punt zijn de opnames helaas onbruikbaar omdat uw verslaggever Peter R. Diepvries een klodder slagroom van zijn gebakje morste op de verborgen microfoon. De gevoelige elektronica was daar helaas niet tegen bestand.
Maar misdaad-verslaggever Peter R. Diepvries zit op dit moment alweer in het vliegtuig naar Zuid Amerika om u op de hoogte te houden van de allerlaatste nieuwtjes omtrent Dr. Zepper, de charlatan die zo langzamerhand één van Nederlands beruchtste criminelen aan het worden is.....

VOLGENDE WEEK MEER NIEUWS!

Connie en Kennie

De Fuchsia's

CD - Patat met Kaviaar

Concert Agenda

Fotoboek

C&K Home Shopping

Dr. Zepper - Spons

 

Praline?

 

tanden gaan eraan

 

Peter R. Diepvries undercover