Connie en Kennie Home Shopping

 

C&K presenteert de geur voor de man die stoer, mannelijk en sexy is. CK Men heeft als inspiratiebron de natuur en de warmte van Kennie's huid.
Weelderige groene cola-noten, met accenten van zweet en basilicum, maken de geur fris... Warme zonovergoten mossen zorgen voor een natuurlijke touch…En sensuele houtsoorten maken de geur sexy…

 

C&K Men: met een vleugje Tequila

prijs: Euro 23,50

Een bakje gevuld met 12 mosselen. Ook geschikt om in te vriezen om deze, na een avond stevig te zijn doorgezakt, gedurende een 12tal minuten op te piepen in de magnetron.

 

 

prijs: Euro 12,50 per doos van 12porties

 

Optioneel: maagpomp in frisse kleur

 

Uit Stella's lingerie boutique 'Connie Kleiner'
Elke mannenslip is gedurende 1 uur gedragen door Kennie en daarna gestreken en verpakt door Stella –“er kan er maar één de blondste zijn!” - String.

prijs: Euro 11,50

 

Een oersterke tondeuse voor de zwaar behaarde hond. Deze tondeuse wordt door Fifi Flatteus professioneel ingereden en bij U thuis afgeleverd*. Kan ook gebruikt worden voor mannenrughaar en de bikinilijn!

 

 

 

Prijs: Euro 285,--

*alleen binnen Nederland

 

 

Krijg nu net zo'n strakke kont als Connie met de LIPPY LIPPO LIPOSUCTIE SUCKER: het liposuctie-apparaat voor de thuisgebruiker. 2x in de week gebruiken voor het beste resultaat. (Niet verder vertellen, maar Connie gebruikt 'm - tegen doktersadvies in - 3x in de week.)

 

Prijs: Euro 95,00

 

 

Vlieg naar het knusse ‘vakantiedorpje’ Porta da Paloma - bestaande uit 25 pastelkleurige gebouwtjes met appartementen op de begane grond en eerste etage. Door de vrolijk geschilderde gebouwtjes, tuinen en pleintjes heeft het complex een gezellige sfeer. Een echte aanrader! Faciliteiten: receptie, lounge, tv kamer, lift, 2 restaurants, bars, minimarkt, disco, zwembad, zonneterras met gratis ligbedden. Ieder appartement heeft een eigen duivenhok, waarin professionele postduiven gezellig koeren. Zij brengen al uw boodschappen snel en vakkundig waar ze wezen moeten. World wide service.
Iedere avond tafeltennis, darts en live Krokodil-worstelen met na afloop GRATIS barbecue!
Ligging: Rustig op ca. 500 m van het strand

prijs: Euro 2950,00 per persoon per 7 overnachtingen

 

Maak nu je eigen penniewafels. Inclusief receptenboekje en instructie video. Dit wafelijzer wordt al jaren gebruikt door de Penniewafels. Voorzien van anti-aanbaklaag en automatische geurverdrijver.

Wees er snel bij, want dit is een hardloper onder onze topaanbiedingen.

Prijs: Euro 29,75

voor de snelle beslisser 1 pakje RENNIES GRATIS (zolang de voorraad strekt)

Kennie Horloge van hoogwaardig imitatiegoud. Met leuk Dis'tney figuur op de wijzerplaat en voorzien van diamantjes op de rand. De schakelband zorgt voor een comfortabele manier van dragen. Dankzij een “secondenwijzer” ook te gebruiken als chronograaf. Als optie kunnen de diamantjes vervangen worden door een veelkleurig looplicht, zodat je in het donker kunt zien of je horloge het nog doet.

 

Prijs: Euro 98,00

optioneel: vervangen diamantjes door een looplicht

Prijs: Euro 45,00 extra

 

De Fuchsia Vulgaris. Ieder plantje is gezaaid door Stella zelf. Het zaad heeft zij eigenhandig uit de wortel van de Vadertje-oer-plant getrokken en uitgezaaid op God's akkers. Na jaren van geduld heeft dit geresulteerd in een uiterst hanteerbare, haast niet kapot te krijgen Fuchsia.

Inclusief 2maanden mest.

 

Prijs: Euro 7,50

 

Koop nu een echte burgemeesters-ketting en U sponsort hiermee de champagne van Kennie Beter. Dit geld is hard nodig om in Rotterdam eindelijk eens orde op zaken te kunnen stellen. Ook te gebruiken tijdens het Carnaval of als anti-trek ketting voor de wat grotere hond.

 

Prijs: Euro 45,00

Ook verkrijgbaar in de trimsalon van Fifi voor Euro 47,50

 

 

Geeft je relatie iets extra's!

Tibetaanse Tijgerzijk. Dit drankje brengt u naar eenzame hoogte. De Tibetaanse monikken weten het al langer dan vandaag, voor hen geen Viagra maar 100% biologische Tibetaanse Tijgerzijk.

Prijs: Euro 2,50

Wilt U liever onze discrete verpakking dan betaalt U slecht 50 eurocent extra. Graag aan onze telefonistes tijdens de bestelling doorgeven.

C&K Contactspray: voor alle soorten contacten

met een vleugje Tequila…
De losse contacten, de vaste contacten: alle contacten lopen GESMEERD!

 

Prijs: Euro 3,95

 

Connie en Kennie

De Fuchsia's

CD - Patat met Kaviaar

Concert Agenda

Fotoboek

C&K Home Shopping